fbpx
Foto: Pelle Håkman

VIDEOPREMIÄR:
Top of the Rock – Ida Staake

Artisten Ida Staake har sedan 2015 skapat musik som är atmosfärisk, känslig och inbjudande. I slutet av mars släppte hon låten Top of the Rock – en öm ballad fylld av piano, syntar och stråkarrangemang. “Refrängen som jag letat efter sjöngs in som röstmemo på en vägficka med en sovande sambo bredvid”, berättar Ida.


Idag har vi äran att premiärvisa musikvideon, som perfekt kapslar in låtens sköra stämning. Vi har också passat på att fråga Ida om hur videon blev till!

– Det brukar komma bilder till mig när jag spånar musikvideor som jag ibland inte kan förklara. Musiken skapar en egen liten värld på något sätt. Den här gången såg jag ett slott/herrgård framför mig. Och en gammaldags pampig klänning. Dessa idéer tog jag vidare med Janne Järvinen på Small Pond Productions och tillsammans jobbade vi fram videon. Jag ser den som en spegling av att alla är ensamma med sig själva och känslan av att jaga efter lyckan som alla andra verkar ha.

VIDEOPREMIÄR: Top of the Rock – Ida Staake