fbpx
Foto: Sam Rock

VIDEOPREMIÄR: Tomorrow – Elise Elvira ft. cornelya

Artisten Elise Elvira har bubblat inom svensk modern pop ett bra tag, och nu är hon återigen aktuell med nya låten Tomorrow som hon gör tillsammans med cornelya. Låten släpptes den 14:e september och imorgon är det dags för den officiella musikvideon – men redan idag kan du smygtitta på den via premiären här på KULT!

Elise Elvira rör sig i ett mångfacetterat musiklandskap, och det märks tydligt att hon vågar experimentera med ljudbilder och genrer på varje släpp hon delar med sig av. Redan som barn intresserade hon sig för poesi och opera, vilket la grunden för den musikaliska banan, och det var 2018 hon började satsa mer kontinuerligt på sitt egna musikskrivande.

I musikvideon till Tomorrow får vi se en mer glad och lättsam bild av artisten än i hennes andra videor, som i Director exempelvis. Likt många av hennes tidigare låtar berörs även här ämnet psykisk (o)hälsa och hur man bemöter denna, vilket tydligt genomsyrar musikvideon. Att det kanske är fullt okej att vissa dagar känns dystra, och att man bara får acceptera det. Musikvideon förmedlar samtidigt en hoppfullhet om att morgondagen kanske ser helt annorlunda ut, speciellt när de står där i en tom sporthall och sjunger “Let’s start tomorrow, We’ll be fine tomorrow” i refrängen.

Att musikvideon utspelar sig just i en tom sporthall förklarar Elvira så här: – Visionen var att vi ville skapa något med kontrast mot den mjuka fina låten. Vi ville vara i ett stort rum och göra en performance-video i tracksuits och så landade det tillslut i en sporthall. Också kul att det är en miljö som de flesta har minnen anknutna till, bra som dåliga. 

Njut av videopremiären och missa heller inte Elise Elviras debut-EP som kommer i oktober!


VIDEOPREMIÄR: Tomorrow – Elise Elvira ft. cornelya