fbpx
Foto: Mathias Zachrisson & Madeléne Zachrisson

VIDEOPREMIÄR:
Mathias Zachrisson & Kieli – September

Det är dan före dopparedan, och på vissa håll och kanter i vårt avlånga land kikar solen ut för första gången på veckor. Vad passar bättre en dag som denna, när ens längtan äntligen blir besvarad, om inte en låt som handlar just om att längta? I nästan två års tid har Mathias Zachrisson och Kieli skapat musik ihop, och i november fick deras första låt September se dagens ljus. Idag har vi på KULT äran att stå för premiären av låten musikvideo — en otroligt vacker, naturnära skapelse.


Videon är skapad av Mathias Zachrisson och Artur Wolgers och Kieli medverkar i videon tillsammans med sin mor Eila Pöllänen. Så här berättar Kieli och Zachrisson själva om videon:

”I våras var hösten en framtid vi lutade oss mot för att inte falla ner i ett känslofruset och otryggt tillstånd. Nu är hösten här med sin förgänglighet, och den kollektiva längtan efter ljusare tider är starkare än någonsin. Att längta är att leva, och ”September” är en låt som önskar lyfta just det, samt ge utrymme för dans och drömmar om en annan tid med mer samhörighet,
värme och färre avsked.”

Lyssna, titta och njut nedan!

VIDEOPREMIÄR: Mathias Zachrisson & Kieli – September