fbpx
Bild: Omslaget till "I Need You" av 박혜진 Park Hye Jin

Veckans bästa singlar: v. 33

Oavsett vad helgen och den kommande veckan bjuder på, har vi försökt samla ett soundtrack värdigt din tid. Veckans skörd av nya releaser bjuder på alltifrån ösig hiphop och rivig pop till rå indierock och svalkande jazztoner! Självklart hittar du hela spellistan här. Nedan har vi också skrivit om två favoriter från veckan som gått!


Someone’s Dog – Jelly Crystal

Jelly Crystal håller sig evigt aktuell och är nu uppe i sitt tredje singelsläpp inför det kommande debutalbumet Freak Show! Låten Someone’s Dog är den lugnaste av hans senaste singlar och skiljer sig en del från många av hans tidigare låtar och dess alternativa indiepopstil med ett drömmigt och souligt sound avrundar sommaren perfekt.

Fanny Betnér

Borta Från Allt – Julia Meijer

Dånande bas, mullrande elgitarrer och så Julia Meijers ohämmade, kristallklara sång som bryter sig igenom. På Borta Från Allt dras vi in i en galopperande, frustrerad och längtansfylld värld som varar i nästan fyra minuter. Den Oxfordbaserade artisten levererar enkla och råa rader om att, som titeln anspelar på, vilja försvinna bort från allt för en liten stund. Resultatet är vackert, känslosamt och bultande ärligt.

Daria Spitza


Hela listan med veckans bästa releaser hittar du här!

/

Veckans bästa singlar: v. 33