fbpx
Foto: Robin Ljungvall

PREMIÄR: Mina Drömmars Moln – änsendå

Nico Chavez som står bakom soloprojektet änsendå har länge figurerat på Londons garage- och psych-scen. I slutet av 2020 släppte han sin första låt på svenska: Den atmosfäriska, mjuka singeln Nya normala. Socialrealism och humor baddas in i mjuk psych-pop och indierock på såväl den första, som den andra singeln — som vi har äran att premiärvisa för er idag! Mina Drömmars Moln bygger upp inför EP:n som kommer senare i vår, och grabbar direkt tag i lyssnaren med en medryckande produktion och ett finurligt textförfattande.

Så här berättar Nico själv om låten:

Mina Drömmars Moln är en vibe mer än något annat! De flesta av låtarna på änsendå-EP:n har lite av en politisk underton och jag ville därför balansera upp det med en straight up love song där arrangemanget tar kommandot över lyriken, där tankar kring sex och passion svävar över ett gungande sound inspirerat av 70-tals funk med en touch av 80-tals japansk avantgarde.”


Tjuvlyssna på Mina Drömmars Moln nedan!

PREMIÄR: Mina Drömmars Moln – änsendå