Foto: Greta Maria Asgeirsdottir

PREMIÄR:
KATTHEM – Jag gick före alla andra

Punkbandet KATTHEM är tillbaka med sin tredje singel för i år. Jag gick före alla andra är en del av det kommande debutalbumet Vackra Lögnerskor och visar på en lite allvarligare sida av bandet samtidigt som låten är precis lika träffsäkert ösig som deras tidigare släpp.

Jag gick före alla andra är en uppväxtskildring och en tillbakablick till livet i en småstad. Över distade gitarrer och energiska trummor sjunger KATTHEM ur perspektivet av en identitetsjagande tonåring och lyckas precis fånga den frustration och förväntan som bultar i ens ådror när staden är för liten och ens längtan bort alldeles för stor. Det är vackert, rivigt och såväl frustrerande som förlösande på samma gång. Idag har vi på KULT äran att stå för premiären av singeln!


Tjuvlyssna på Jag gick före alla andra nedan!

PREMIÄR: KATTHEM – Jag gick före alla andra

Mejla skribenten!