Från vänster: Bad Bunny, Ella Mai, Harry Styles och Florence + The Machine

Kommande albumsläpp:
Maj 2022

Vilka artister gör sig redo för en sommar med helt färsk musik i repertoaren? Det reder vi självklart ut åt er nedan!

Vill du tipsa oss om din egen albumrelease? Skicka iväg ett mejl till oss på red@kultmagasin.se!

PS. Glöm inte att följa vår spellista där vi samlar vår favoritmusik just nu.


Alison Wonderland – Loner
Arcade Fire – WE
AWOLNATION – My Echo, My Shadow, My Covers & Me
Bad Bunny – Un Verano Sin Ti
Belle and Sebastian – A Bit of Previous
Cody Frost – TEETH
Ella Mai – Heart On My Sleeve
Emeli Sandé – Let’s Say For Instance
flor – Future Shine
Gabi DeMartino – Paintings of Me
Halestorm – Back From The Dead
Ibeyi – Spell 31
IDK – Simple.
Jack Harlow – Come Home the Kids Miss You
Knucks – Alpha Place
Matt Simons – Identity Crisis
Rolling Blackouts Coastal Fever – Endless Rooms
Running Touch – Carmine
Sabrina Claudio – Based On A Feeling
Sharon Van Etten – We’ve Been Going About This All Wrong
Sigrid – How to Lеt Go
Simple Plan – Harder Than It Looks
Suki Waterhouse – I Can’t Let Go
Sunflower Bean – Headful of Sugar
Three Days Grace – Explosions
Warpaint – Radiate Like This

12 MAJ

Blac Youngsta – 4LIFE
Ethel Cain – Preacher’s Daughter

13 MAJ

​ayokay – Digital Dreamscape
Bear’s Den – Blue Hours
Craig David – 22
Florence + The Machine – Dance Fever
Kendrick Lamar – Mr. Morale & The Big Steppers
Kevin Morby – This Is a Photograph
Leikeli47 – Shape Up
Lil Eazzyy – Too Eazzyy
Luke Steele – Listen To The Water
Mallrat – Butterfly Blue
Mandy Moore – In Real Life
Quelle Chris – DEATHFAME
Sasha Alex Sloan – I Blame The World
Tank and the Bangas – Red Balloon
The Black Keys – Dropout Boogie
The Chainsmokers – So Far So Good

19 MAJ

Faouzia – CITIZENS

20 MAJ

Andrew Star – Attention
ericdoa – things with wings
Everything Everything – Raw Data Feel
Flume – Palaces
Gavin DeGraw – Face The River
Hanson – Red Green Blue
Harry Styles – Harry’s House
Jack Savoretti – Europiana Encore
Lil Gnar – die bout it
Lykke Li – EYEYE
mol$ – StarStruck °☆
mxmtoon – rising
Porridge Radio – Waterslide, Diving Board, Ladder To the Sky
Ravyn Lenae – Hypnos
SOAK – If I never know you like this again
Tourist – Inside Out
Train – AM Gold
Uffie – Sunshine Factory
Will Joseph Cook – Every Single Thing
Zola Jesus – Arkhon

27 MAJ

Alfie Templeman – Mellow Moon
Coheed and Cambria – Vaxis II: A Window of the Waking Mind
Isaac Dunbar – Banish The Banshee
Jeshi – Universal Credit
Mimo – Mars Took Over
Miraa May – Tales of a Miracle
Rosie Carney – i wanna feel happy
Sean Paul – Scorcha
SEVENTEEN – Face the Sun
Tate McRae – i used to think i could fly

Kommande albumsläpp: Maj 2022