Från vänster: Taylor Swift, Linkin Park & Maggie Rogers

Kommande albumsläpp: april 2024

Även om det inte känns som april just nu så håller vi hoppet uppe om att bättre tider kommer – och musiksläppen som väntar gör det trots allt lite lättare!

Glöm inte att kolla in vår spellista On Replay för att lyssna på våra mest spelade låtar just nu!


Alice Russell – I Am
Blanco Brown – Heartache & Lemonade
Bnny – One Million Love Songs
Bob Vylan – Humble As The Sun
Conan Gray – Found Heaven
Dana Gavanski – Late Slap
Fabiana Palladino – Fabiana Palladino
Jane Penny – Surfacing
Jesse McCartney – All’s Well – EP
Katie Pruitt – Mantras
Khruangbin – A LA SALA
Lizzy McAlpine – Older
Lo Moon – I Wish You Way More Than Luck
Maxband – On Ice
Mount Kimbie – The Sunset Violent
Nate Smith – Through the Smoke
Palace – Ultrasound
Phosphorescent – Revelator
RiTchie – Triple Digits [112]
Shabason, Krgovich, Sage – Shabason, Krgovich, Sage
Sheila E. – Bailar
Still Corners – Dream Talk
The Black Keys – Ohio Players
Tori Kelly – TORI.
Vampire Weekend – Only God Was Above Us
Vegyn – The Road to Hell Is Paved with Good Intentions
X Ambassadors – Townie


Carlos Sadness – Realismo Mágico
English Teacher – This Could Be Texas
girl in red – I’M DOING IT AGAIN BABY!
Linkin Park – Papercuts
Maggie Rogers – Don’t Forget Me
METZ – Up on Gravity Hill
Northlane – Mirror’s Edge – EP
Tyler Hubbard – Strong
UTO – When all you want to do is be the fire part of fire


A Certain Ratio – It All Comes Down to This
BANNERS – All Back to Mine
Big Brave – A Chaos of Flowers
Blunt Chunks – The Butterfly Myth
Brian Eno – Eno (Original Motion Picture Soundtrack)
Chanel Beads – Your Day Will Come
​claire rousay – sentiment
Cloud Nothings – Final Summer
Judith Hill – Letters From a Black Widow
HighSchool – Accelerator – EP
Lucy Rose – This Ain’t The Way You Go Out
Pearl Jam – Dark Matter
Pillow Queens – Name Your Sorrow
Taylor Swift – The Tortured Poets Department


Adult Jazz – So Sorry, So Slow
Andrés Koi – AIJAG
Bullion – Affection
Corridor – Mimi
Hovvdy – Hovvdy
Iiris Viljanen – Själsligt uppvaknande vid Slussen
Iron & Wine – Light Verse
Jess Glynne – JESS
Justice – Hyperdrama
Laufey – Bewitched: The Goddess Edition
Lawrence Rothman – The Plow That Broke the Plains
Loren Kramar – Glovemaker
MacKenzie Porter – Nobody’s Born With A Broken Heart
Owen – The Falls of Sioux
Pet Shop Boys – Nonetheless
Picture This – Parked Car Conversations
Porij – Teething
St. Vincent – All Born Screaming
The Fat White Family – Forgiveness Is Yours