Från vänster: Daniel Caesar, ALMA, Rae Sremmurd & Angel Olsen

Kommande albumsläpp: april 2023

April april… Månaden som förhoppningsvis vaggar in oss i den varma och optimistiska våren är äntligen här, och många spännande album är på ingång! Nedan har vi uppmärksammat de verk vi kan vänta oss under april och som är värda att hålla ett extra öga på.

Du behöver mer musikinspo? Missa inte vår spellista On Replay!


Biako – Feelings Happen
Billie Marten – Drop Cherries
Blondshell – Blondshell
Covet – catharsis
Cub Sport – Jesus At The Gay Bar
Daniel Caesar – NEVER ENOUGH
Daughter – Stereo Mind Game
Ellie Goulding – Higher Than Heaven
Hatchie – Giving the World Away
Hayden – Are We Good
HMLTD – The Worm
Jana Horn – The Window Is the Dream
Linkin Park – Meteora (20th Anniversary Edition)
Overcoats – Winner
Rachika Nayar – fragments (expanded)
Rae Sremmurd – Sremm 4 Life
Rittz – MellowLOvation Music
Ruston Kelly – The Weakness
Teleman – Good Time​/​Hard Time
THEY. – Nü Moon
Thomas Bangalter – Mythologies
Wednesday – Rat Saw God
whenyoung – Paragon Songs
Yaeji – With A Hammer
Yeat – AftërLyfe
µ-Ziq – 1977


Abraham Alexander – SEA/SONS
Angel Olsen – Forever Means EP
Atreyu – The Hope of a Spark
Babygirl – Be Still My Heart EP
Chief Keef – Almighty So
Destroy Lonely – if looks could kill
Eloise – Drunk On A Flight
El Michels Affair & Black Thought – Glorious Game
Feist – Multitudes
Fenne Lily – Big Picture
Hippo Campus – Wasteland EP
INNA – Just Dance #DQH2 EP
Jake Isaac – For When It Hurts
John Vanderslice – CRYSTALS 3.0
Kara Jackson – why does the earth give us people to love?
Lindsey Lomis – Universe
Manu Manzo – Luna en Géminis
Metallica – 72 Seasons
Natalie Merchant – Keep Your Courage
NLE Choppa – Cottonwood 2
Pet Shop Boys – Lost EP
Seafret – Wonderland
SIIGHTS – Somewhere Between Lost & Found EP
Sweet Dreams Nadine – Sweet Dreams Nadine
The Tallest Man On Earth – Henry St.
TroyBoi – Say Less EP
Whyte Fang – GENESIS
Worries – Warm Blanket


ALMA – Time Machine
Bruckner – Zerrissen
Enter Shikari – A Kiss For The Whole World
Everything But The Girl – Fuse
Hunter Hayes – Red Sky
Jain – The Fool
Joshua Idehen – Learn To Swim
Lael Neale – Star Eaters Delight
Pearl & The Oysters – Coast 2 Coast
The Smashing Pumpkins – ATUM – Act III
Tiësto – DRIVE


Beach House – Become EP


Anna of the North – Crazy Life
Avalon Emerson – & the Charm
Baby Rose – Through and Through
Bebe Rexha – BEBE
Elli Moore – EM2*
Gabriels (USA) – Angels & Queens
Gjon’s Tears – The Game
Indigo De Souza – All of This Will End
Jessie Ware – That! Feels Good!
JOSEPH – The Sun
Joy Oladokun – Proof Of Life
Juli – Der Sommer ist vorbei
Lucy Spraggan – Balance
Nate Smith – NATE SMITH
Neil Gaiman & Fourplay String Quartet – Signs of Life
OK Cool – fawn EP
Peach PRC – Manic Dream Pixie EP
Ryan Beatty – Calico
Skinny Pelembe – Hardly The Same Snake
The National – First Two Pages of Frankenstein
Tiny Ruins – Ceremony
Wincent Weiss – Irgendwo ankommen