fbpx

Är du på jakt efter den allra bästa julklappen?

Är du en av de som snurrat runt bland stadens och nätets triljoner butiker i jakten på de, allra bästa julklappen? 

Tja, vi hatar att säga det högt, men vi har redan hittat den. 

Genom att stötta oss på Patreon ger du en grym julklapp till dig själv – det vill säga massor av intressanta, gratis artiklar varje dag året runt. Eller ja, grymma och intressanta och gratis är de ju visserligen oavsett, vi har inga planer på att begränsa KULT för enbart de som har råd att punga ut cash för det. Men visst känns det bra, att bidra? Att vara med och hjälpa oss att utveckla KULT, fortsätta tänja på mediesfärens format och gränser, läsa intervjuer, dikter och recensioner alltmedan du bidrar till deras existens…

Med andra ord: du får en grym tidning OCH ett gott samvete! Med all rätta kommer du att kunna ge dig själv en klapp på axeln och tänka att du banne mig gör något viktigt för kulturen. För genom att stötta KULT på Patreon så gör du det!

Men – att stötta oss på Patreon är inte bara en härlig julklapp till dig själv, utan också till oss. Vi älskar vad vi gör, även om det inte alltför sällan görs i ett mörkt rum kl. 01.04 på bekostnad av sömn och så kallat socialt liv. Trots vad många verkar tro så gör vi ju allt det här helt ideellt – allt vi får in, på till exempel Patreon i dagsläget, går till att bekosta tråkigheter som domäner, prenumerationer och licenser. Vi kan därför inte ljuga om att varje person som trillar in på vår Patreon blir en viktig och värdefull påminnelse om att det vi gör är uppskattat och betyder något.

Om du, kära läsare, har lite pengar över, och vill ställa en liten julklapp även under KULTs gran, kan du göra detta via länken i bion! Så lovar vi att återgälda gåvan gånger tusen under 2022.

Du kan stötta oss på Patreon här.

Är du på jakt efter den allra bästa julklappen?